DanceStar Hungary Qualifier
02. - 03. 3. 2019, Nagykanizsa, Hungary

A Dance Star Magyarország Válogató a Dance Star World Válogató Sorozat része, ahol a táncosok minősítést szerezhetnek a Dance Star Világbajnoki Döntőre. Bármely Dance Star Válogatóra szabadon nevezhetnek amatőr és profi táncosok. Bármely tánciskola, akadémia, csapat vagy egyén jogosult arra, hogy részt vegyen a Dance Star Válogatón.

Üdvözlünk benneteket Nagykanizsán!

A Dance Star örömmel hirdeti meg a Dance Star Magyarország Válogatót. Szeretettel meghívunk mindenkit, hogy jöjjön el és élje át a Dance Star Válogató élményét Nagykanizsa gyönyörű városában, mely történelmi emlékekben gazdag, és az őskor óta áll fenn.     

A Balaton közelében helyezkedik el, és öt útvonal találkozási pontja. A város évszázadok óta kapcsolódási pont.

Nagyon várjuk a nagyszerű versenyt Nagykanizsán, ahol tehetséges táncosok lépnek fel egy nagyszerű hangulatú rendezvényen.   
 

A rendezvénnyel és a helyszínnel információ

Nagykanizsa – hagyományosan a város öt történelmi útvonal találkozási pontja volt, így évszázadok óta kapcsolódási pontot jelentett az Alpok-Adria régió és a Habsburg monarchia között, valamint fontos szerepet játszott a kereskedelemben. Nagykanizsa ma az impozáns utcák, zöld területek, parkok, történelmi épületek és szobrok városa, mely modern és dinamikusan fejlődik.

Ma a várost könnyű elérni az autópálya segítségével.

Magyarországi Válogató

A helyszín megnevezése: Nagykanizsai Kulturális Központ

Cím: Nagykanizsa, Széchenyi tér 5, 8800 Magyarország

Daily ticket: 2000 Ft
STAGE DIMENSIONS: 12 x 12 m

STAGE ENTRANCE: Dancers go on stage from the right side of the stage, exit to the left. Sides of the stage are determined by spectators view from the audience.

Hogyan lehet eljutni a helyszínre?

Szeretettel várunk Nagykanizsára.
Ha bármilyen probléma adódik, lépj velünk kapcsolatba.

 
Copyright © 2021 DanceStar, Minden jog fenntartva