DanceStar България Qualifier
16. - 17. 03. 2019, Варна, България

DanceStar България Qualifier е част от DanceStar World Series Квалификации където танцьори могат да се класират за DanceStar Световни финали. Всяка DanceStar квалификация е отворена за всички любители и професионални танцьори. Всяко танцово училище, академия, школа или физическо лице има право да участва в DanceStar квалификациите.

Добре дошли във Варна!

Ва̀рна е град в североизточна България, разположен по бреговете на Черно море и Варненското езеро и е административен център на едноименните община и област. Той е най-големият град в Северна България и по българското Черноморие. Населението на града по сведения на НСИ към 31.12.2016 г. се изчислява на 335 177 души, което поставя Варна на трето място по големина в България след София и Пловдив.

Информация за събитието и местоположението

София е столицата на България и най-големият й град. Основана преди хиляди години, един от най-старите градове в Европа, днес тя продължава да се развива като културен и икономически център на страната. София е съвсем модерен, младежки град: улично изкуство може да се открие навсякъде в града. София се намира на стратегически кръстопът. Столица с красива природа, стари църкви и развит ски курорт, в близост до града – планина Витоша.

С развиващата се инфраструктура и стратегическо местоположение София е основен център за международен железопътен и автомобилен транспорт.

Bulgaria Qualifier

Venue name: Iskar House of Culture

Address:  Sofia, Drujba complex, 23 Krastio Pastuhov Str. (by the Lake)

Предстои да бъдат обявени!

STAGE DIMENSIONS: 10m x 10m

STAGE ENTRANCE: Dancers go on stage from the right side of the stage, exit to the left. Sides of the stage are determined by spectators view from the audience.

Как да стигнете дотам?

Имаме удоволствието да ви поканим в България.

Ако имате някакви затруднения и въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 
Copyright © 2021 DanceStar, All rights reserved